Armband med ett silverhjärta och sidenbandArmband med sidenband och ett silverhjärta. Spännet är av silver med en liten hjärtformad berlock.
Finns i olika färger.

♥ Pris: 99 kr


Snygga öronhängenÖronhängen med rosa kristallpärla och silverpärla längst upp. Nedanför silverringen hänger det ett sliverhjärta med rosa läderband.
Finns även i andra färger.

♥ Pris: 99 kr


Armband "Love and beloved"Armband med änglavingar, glaspärlor, silverpärlor, sötvattenspärlor, swarovski bollar, kristaller och en berlock (Love and beloved) med läderband.

♥ Pris: 159 kr


Tunt armband i läder & silverArmband i rosa läder, silverdetaljer och en stor swarovski kristall.
Finns i andra färger.

♥ Pris: 59 kr


Vitt armband ♥Armband med vita sötvattenspärlor i olika storlekar, silverpärlor, glaspärlor samt ett silverhjärta. Låset så också av silver.

♥ Pris: 159


Öronhängen med en fjäderÖronhängen med små vita sötvattenspärlor, swarovskiboll, silverhjärtan och en vit fjäder.

♥ Pris: 99 kr


Öronhängen med hjärtan & fjädrarÖronhängen med silverhjärta och vita fjädrar. Längst upp sitter där två glaspärlor och runt hjärtat fem swarovski pärlor.

♥ Pris: 119 kr


Vitt läderhalsband med fjädrar
Vitt läderband med silverringar och silverhjärta samt en swarovski kristall. Längst ner sitter en vit sötvattenspärla med två vita fjädrar.
Vid silverspännet sitter där ett hjärta av bomull samt en liten berlock där det står "Made with love"

♥ pris: 139 kr


♥ Öronhängen med hjärtan ♥Halvstora öronhängen med silverhjärtan, sötvattenspärlor, rosa siden rosett och bollfrans med swarovski kristall.

♥ Pris: 99 kr


Vackert halsbandBollfrans halsband med swarovski kristaller och äkta silveröverdragen kedja ♥
Finns även i vitt

♥ Pris: 129 kr


♥ Armband av bomull med detaljer ♥Bollfrans armband av bomull, virat tre gånger runt armen. På armbandet sitter där rosa rosetter av siden, silverringar/hjärtan med sötvattenspärlor i olika färger samt glaspärlor. Spännet är också av silver ♥
Finns även i vitt

♥ Pris: 139


Rosa sidenarmbandRosa flätat sidenarmband med läderband och silverspänne som håller fast armbandet. Utanpå sitter det sötvattenspärlor i olika färger, glaspärlor, snäckskalspärlor, silverpärlor samt ädelstenspärlor.

♥ Pris: 149


ArmbandKedjearmband med vitt läderband. Runt kedjan hänger det sötvattenspärlor, glaspärlor, silverpärlor samt ädelstenspärlor

♥ Pris: 169


RSS 2.0